APARATELE ORTODONTICE sunt dispozitive folosite de medicii ortodonți pentru a corecta poziții anormale ale dinților, raporturi nefiziologice între aceștia, probleme de dezvoltare a maxilarelor.

   Te putem ajuta să ai zâmbetul pe care ți-l dorești oferindu-ți servicii profesionale de ortodonție adecvate situației tale! În continuare îți oferim câteva informații care te vor ajuta să iei hotărârea de a apela la o consultație de specialitate! 

Ele pot fi de 2 tipuri: fixe și mobile, în funcție de modalitatea de inserție în cavitatea bucală.

   Cabinetul nostru vă pune la dispoziție o gamă variata de aparate ortodontice, care să vină în ajutorul tuturor tipurilor de anomalii.

     Aparatele ortodontice MOBILE sunt  recomandate în special copiilor pentru stimularea creșterii arcadelor, pentru alinierea și îndreptarea dinților, acestea putând fi îndepărtate de către pacient la indicația medicului ortodont.

   Aparatele dentare fixe cu BRACKETURI DIN SAFIR  îndeplinesc o estetică desăvarșită, fiind potrivite în cazul în care aveți de exemplu o activitate socială foarte activă și cu cerințe estetice deosebite.

    Aparatul dentar fix METALIC este alcătuit din bracketuri metalice, lipite pe fata exterioară, vizibilă a dinților, care sunt unite printr-un arc special, legat cu diferite elastice colorate.